За ВИП Дом

ВИП ДОМ ООД

ВИП ДОМ ООД получи сертификат за изключителен представител за България на Kontiotouote Oy (Finland) – най-големият производител на сглобяеми къщи от масивно дърво и с най-доброто качество в света.ВИП ДОМ ООД и Партньори инвестират в енергоефективното, екологичното и полезно за здравето и природата строителство в България. Цветовете и аромата на природата ще греят вече и във Вашата ВИП къща на фона на прекрасната българска природа. Нашите екипи са готови да работят и за Вас.
А постройките ни ще бъдат закриляни през вековете от Великата мечка на Севера – КОНТИО.

Фирмата е специализирана в изграждането, поддръжката и управлението на уникални затворени жилищни, административни и туристически комплекси построени от масивно дърво. Екипът на ВИП ДОМ обича  природата и се стреми да хармонизира всичките си обекти към околната среда и да запази или допълнително да облагороди парчето земя на което всички ние живеем.  

 


Уникалният Жив ДОМ от дърво

Уникалният  Жив ДОМ от дърво – подарък за околната среда и за Вас! 
Комфортни, луксозни и уютни къщите от този тип са предназначени за хора които знаят как и къде да живеят. Подходящи за красив и различен дом в комбинация с камък, метал и стъко, морски и планински вилни селища тези къщи са само за ценители и хора които обичат бъдещето си. 

Дървото е оцеляло от каменната ера до наши дни и ще продължава да оцелява винаги, защото е биологична част от заобикалящата ни среда. Освен това за разлка от другите материали използвани за строителни конструкции, то е естествена преграда за електромагнитните и радиоактивните лъчения облъчващи ни всяка секунда все повече и повече.  


За нас водеща идея е качеството

За нас водеща идея е качествено природосъобразното ниско строителство предпочитано от все повече хора и препоръчвано от експерти и психолози.
Смятаме, че всеки човек който не прави компромиси с качеството на мястото където прекарва половината си живот, иска да е здрав, да избяга поне за миг от стреса и да си почива пълноценно, трябва да живее в дом от дърво .

ВИП ДОМ означава точно това – индивидуална къща за специална персона. Елита на бизнеса, както по света така и в България вече предпочита да живее и почива пълноценно извън работната среда на големия шумен и мръсен град.

Затова ние Ви препоръчваме прекрасен живот в елитен архитектурен ансамбъл от дървени масивни жилища със собствен двор и барбекю изградени от нас близо до Вашия град. Изграждането на къщата по финландска технология, качествените материали и патентованата заключваща сглобка, правят тази къща устойчива и на най-сериозните земетресения, пожари или други природни бедствия. Там където температурите през зимата са минус 40 градуса по Целзий, хората палят камините си през ден, просто защото дървото е най-добрият естествен изолатор. Същевременно с това къщата през лятото е прохладна и свежа като гората.


Акценти

Камини
Камини без комин
Отопление
Отопление
Обзавеждане
Сглобяеми къщи