За инвеститори

Инвестиция във високо качество

ВИП ДОМ ООД съвместно със своите партньори Паралел Юнивърс, Синерфлекс, Банки и Общини  организира и изгражда жилищни комплекси от затворен тип, туристически комплекси и вилни селища за планина и море изцяло адаптирани към околната среда.

Паралел Юнивърс ЕООД разработва идейни и инвестиционни проекти и маркетингови планове за организация и управление на туристически и жилищни обекти с последващо пълно рекламно обслужване.

Синерфлекс ЕООД – проектира, монтира и поддържа инженерно технически системи и системи за сигурност и охрана (видеонаблюдение, аудиоконтрол, контрол на достъп, пожароизвестяване), гарантиращи безопасност и защита, чрез най-новото поколение високотехнологична апаратура. 
Банките финансират инвестиционните проекти и осигуряват пълно кредитиране на клиентите и инвеститорите при най-изгодни условия.

Построяването на вилно селище например от 20 финландски сгради е за не повече от шест месеца, което дава реална възможност инвестицията да се възвърне максимално бързо имайки предвид и това, че се работи с най-висококачествените естествени материали в света.

Най-новото модерно течение в строителството е изграждането и управлението на жилищни комплекси от затворен тип около големите градове с алея за бягане, ролери и велосипеди, фитнес зала, басейн, детска градина, кафета, ресторанти, фризьорски салони, сауни, магазини, аптеки и др. Така собствениците на жилища в тихия и екологичен комплекс могат да се отдадат на пълноценна релаксация и романтична вечеря на верандата, както през зимата така и лятото. Децата ще тичат и играят по зелените дворчета на място без опастност от автомобили и защитено от външни посетители, благодарение на контрола за достъп.


Изграждане на жилищни комплекси

За изграждането на жилищни комплекси, вилни и туристически селища могат да се използват подобрени природни материали. Дървото е най-добрият естествен строителен материал.

То притежава превъзходни топлоизолационни свойства, реагира на външните атмосферни условия и балансира по уникален и своеобразен начин вътрешната температура, влажност и въздухообмен. А изразходваната енергия за построяването на една такава сграда е значително по-малко в сравнение с енергията изразходвана при изграждане с друг вид строителни материали.

Управлението на такъв тип обекти обикновенно се възлага на фирмата инвеститор и срещу определен месечен наем управлява и поддържа комплекса дългосрочно, независимо дали е жилищен или туристически.
Строителството на финландският тип сгради е бързо, ефективно и с най-малко допълнителни разходи. Освен това на територията на България все още няма подобни масивни постройки, което прави идеите и инвестициите в тази област конкурентни и преуспяващи.

Най-подходящи за вилни селища под аренда или наем в планински местности и морски курорти са моделите къщи - Calla, Rosa, Daphne 1 and 2, Claytonia, Thuja, Crocus и Tulip. Допълнение към всички тях са сградите за хранене в същия стил Centaurea и Restaurant. Така се получава един затворен комплекс към който остава да се прибавят и няколко външни сауни тип комплекси за общо ползване, както и барбекюта от масивно дърво и камък.

В добре организирания райски кът с много зеленина и цветя всяка къщичка ще бъде самостоятелна за едно семейство или компания приятели от 2 до 6 човека.


Качеството на продукцията

Качеството на продукцията на Контио и съвременните технически решения са проверени на практика и са издържали изпитанията на северните минус 40 градусови температури и тропическите горещи и влажни условия в Южна Азия. Дървените къщи по естествен път се адаптират към заобикалящата ги среда, което ги прави изключително подходящи за всякакъв вид проекти в строителството и архитектурата.


Тези малки къщички са уютни и красиви както през зимата, така и през лятото. Всеки турист би се върнал отново, защото почивката в дишащата къща е пълноценна, а преживяванията вътре може да се оставят на клиента.
Нашите постройки могат да се изграждат на територията на Горски фонд, а освен това перфектно се вписват в местности влизащи в екомрежата „Натура 2000”, тъй като са от естествени екологично чисти материали и са адаптирани изцяло към заобикалящата ги среда.
Екипите на Контио и ВИП ДОМ, високото качество на използваната дървесина, ненадминатата финландска технология, здравината и надежността на нашите къщи Ви предлагат живот и почивка в луксозна, комфортна и екологично чиста среда в пълна хармония с природата.


Контио притежава редица патенти и сертификати, включително и СЕ сертификат, доказателство за съответствие на продуктите с европейските технически изисквания – ЕТА-05/0119.
Изключителният представител на Контио за България - ВИП ДОМ ООД Ви гарантира надеждност и първокласно качество на желаната от Вас къща.
С помощта на нашите архитекти, възможности и партньори във Вашето строителство Вие може да комбинирате дървото с материали като камък, стъкло и други, по индивидуален проект. Ако искате да строите здраво, надеждно и екологично чисто, използвайте опита, технологията и продуктите предлагани от нас.


Акценти

Камини
Камини без комин
Отопление
Отопление
Обзавеждане
Сглобяеми къщи