Сглобяеми дървени къщи от вип дом

ВИП ДОМ ООД е изключителен представител за България на Kontiotuote Oy (Finland) – най-големият производител на масивни къщи – Log House от плътна финландска дървесина и с най-доброто качество в света. ВИП ДОМ означава индивидуална къща за специална персона.
Повече
Конфорт и уют

Конфорт и уют

Комфортните и луксозни помещения, енергийно-ефективните дървени стъклопакети, просторните открити части, и огромните предимства на това - едно семейство да живее в самостоятелна къща, са предпоставка за най-добрия избор на жилище от качествен масивен финландски северен бор.
Повече

Галерия проекти

Галерия от проекти и планове на сглобяеми дървени къщи уютни и красиви както през зимата, така и през лятото, интериорни решения и обзавеждане.
Повече

Качество и технология

Сградите са способни да устоят на ураганни ветрове и силни земетресения, запазвайки качествата си в продължение на столетия.
Повече

Материали от природата

Бавнорастящият, в суровите климатични условия над полярния кръг във Финландия, плътновлакнест северен бор се характеризира с голяма здравина, устойчивост на атмосферни влияния, насекоми и незначителни геометрични промени, позволяващи да се градят малки и големи конструкции. 

Жилищата построени от него “дишат” и притежават уникалната способност плавно да регулират влажността и температурата на въздуха в помещенията, достигайки оптималните нива и понижаващи енергийните разходи. Дом построен от този материал е топъл и надежден.

Качество и лукс от Финландия

За три десетилетия «Kontiotuote Oy» се превърна в най-големия производител на домове от масивна дървесина в света. «Kontiotuote Oy» произвежда висококачествени строителни материали от екологически чиста финландска дървесина.


«Kontiotuote Oy» гарантира на своите клиенти здраво, естествено и надеждно жилище. Постройките с името «Kontio» са стабилни и устойчиви дори и в най-сурови климатични условия.

Други услуги

Други услуги, предоставяни от ВИП дом, за да стане Вашия дом топъл и уютен.
Повече
Камини

Камини без комин

Представяме Ви иновационно допълнение към Вашия интериор - камини без комин на биоетанол. Те представляват допълнителен високоефективен топлинен източник към Вашата традиционна система.

Отопление

Отопление

Радиаторите Climaboard се инсталират лесно. Те са уникални и гъвкави в приложенията. Те задоволяват всички изисквания на модерното ново строителство и дизайн.